ΔΑΝΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

 

Πηγή

 

Η χώρα έχει  πραγματοποιήσει τα περισσότερα τεστ στην περιοχή, με 23.256 τεστ ανά εκατομμύριο κατοίκους.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 09:50 Συντάκτης:

 

30 Αυγούστου 2019

Πηγή

Όλοι ζούμε καθημερινά  την  διαφθορά στους δήμους, στις εφορίες, στις πολεοδομίες, στις αστυνομίες, σε όλα τα σημεία επαφής μας με την ελληνική πολιτεία. Στις μεγάλες  πόλεις η διαφθορά  καλύπτεται από ένα νέφος ανθρώπων και πολυκατοικιών, και  οι  αποκαλύψεις ενόχων ανάβουν και σβήνουν  στιγμιαία σε τηλεοπτικές εκπομπές   ενημέρωσης  κομματικών σκοπιμοτήτων.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 13:27 Συντάκτης:

 

 

Πηγή: The Press Project

 

Ιστορίες για τα χρυσά χαρτζιλίκια σε πρώην στελέχη της Wall Street που θα έπρεπε, μάλλον, να είναι στη “στενή”, την πανδημία του κορωνοϊού, μα και τη Disney, τη Volkswagen, τη ΒΜW, την Daimler, την Aegean και τον υπουργό… ειδικών αποστολών κ. Χατζηδάκη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 10:30 Συντάκτης:

Στην αυγή του 2019, η Ουάσιγκτον έβλεπε τη Λατινική Αμερική σε ρόδινες αποχρώσεις. Ο ακροδεξιός Ζαΐρ Μπολσονάρο, αρνητής της κλιματικής αλλαγής και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, είχε μόλις ορκιστεί πρόεδρος της Βραζιλίας. Δύο ζάπλουτοι συντηρητικοί πολιτικοί, ο Μαουρίσιο Μάκρι και ο Σεμπαστιάν Πινιέρα, ηγούνταν της Αργεντινής και της Χιλής αντίστοιχα. Στη Βενεζουέλα, ο διάδοχος του Τσάβες, Νικολάς Μαδούρο, φαινόταν να μετράει μέρες και ο Χουάν Γκουαϊδό είχε ήδη αναγνωριστεί πρόεδρος από τον Τραμπ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 12:21 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 5

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.