Εκτύπωση Σελίδας

Ντοκιμαντέρ για τη Βενεζουέλα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 13:02 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ντοκιμαντέρ για τη Βενεζουέλα

Η πολιορκία της κουβανικής πρεσβείας στη Βενεζουέλα τον Απρίλιο του 2002, κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος κατά του Προέδρου Ούγκο Τσάβες.

 

 

Διάρκεια: 85 λεπτά Χώρα: Βενεζουέλα Σκηνοθέτης: Hernán Jabes Σενάριο: Eduardo Troche, Hernán Jabes, Rafael Pinto, José Luis Varela Μουσική: Fosforera Φωτογραφία: Daniel García Είδος: Δράμα To Macuro είναι ένα χωριό που αντιμετωπίζει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τους εκβιασμούς του κράτους και των ισχυρών υπερασπιζόμενο τα δικαιώματά του. Η τανία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1988. Επίσης είναι ο τόπος που ο Χριστόφορος Κολόμβος πάτησε πρώτη φορά αμερικανικό έδαφος, στις ακτές της Καραϊβικής της Βενεζουέλας  

 

 

“Nέα πρόσωπα, ο ίδιος στόχος” (2007) Nτοκιμαντέρ του David Segarra (Βενεζουέλα) ΟΙ δεσμοί του φοιτητικού κινήματος της αντιπολίτευσης με την σέρβικη οργάνωση OTPOR, το Ισπανικό Λαϊκό Κόμμα, Νέες Γενιές, το Ίδρυμα FAES, κυβερνητικά ιδρύματα των ΗΠΑ, καθώς και με τη νεολαία του Μπερλουσκόνι και το Βατικανό. Παρουσιάζονται τα γεγονότα στο Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας, όπου σημειώθηκαν οι πιο σοβαρές πράξεις βίας κατά την εκστρατεία της αντιπολίτευσης κατά της συνταγματικής μεταρρύθμισης.  

 

 

Αναγνώστηκε 639 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ KOMMON