Εκτύπωση Σελίδας

Δρακόντεια αυταρχικά αντιδημοκρατικά μέτρα κατά των λαϊκών και εργατικών συγκεντρώσεων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 18:25 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δρακόντεια αυταρχικά αντιδημοκρατικά μέτρα κατά των λαϊκών και εργατικών συγκεντρώσεων

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 

 

Κάτω από τον φαιδρό και ψευδεπίγραφο τίτλο "εθνικό σχέδιο διαχείρισης των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων" αποκαλύπτεται ο αντιδραστικός χαρακτήρας των ρυθμίσεων που επιδιώκουν η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοΐδης να θέσουν σε εφαρμογή για το χτύπημα των εργατικών και λαϊκών αγώνων.

Για τον σκοπό αυτό, όπως προκύπτει από την συνέντευξη Τύπου του Χρυσοχοΐδη, στο στόχαστρο της κυβέρνησης για την καταστολή και την ποινικοποίηση των συγκεντρώσεων επιστρατεύεται η αστυνομική βία, οι κάμερες, τα drones, η πολιτική λογοκρισία και πλήθος ακόμη αυταρχικών μεθοδεύσεων για να αντιμετωπισθεί ο εχθρός... δηλαδή τα συνδικάτα, οι πολιτικές οργανώσεις, οι συλλογικότητες και η δράση τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου.

Πρόκειται για ένα κατάπτυστο και αντιδημοκρατικό νομοθέτημα που θέλει να βάλει νέα εμπόδια στην ανάπτυξη της λαϊκής πάλης, να μειώσει μέσα από την αστυνομοκρατία τις αντιστάσεις και τους αγώνες έτσι ώστε η αντιλαϊκή πολιτική να περνάει πολιτικά αναίμακτα συντρίβοντας τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Σε ότι αφορά τις διαβεβαιώσεις Χρυσοχοΐδη ότι «στον πυρήνα του σχεδιασμού τους είναι η διασφάλιση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι» μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορούμε να το λάβουμε υπόψη μας....

Καθιστούμε περισσότερο από σαφές στους πολιτικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου και ειδικότερα σε Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη ότι το ταξικό αγωνιστικό κίνημα δεν πρόκειται να συμμορφωθεί και να πειθαρχήσει στο νέο αντιλαϊκό και αντιδημοκρατικό νομοθετικό τερατούργημά τους!

 

Αναγνώστηκε 548 φορές Τελευταία τροποποίηση Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 13:10
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ KOMMON