Δάνεια κείμενα

Δάνεια κείμενα (95)

Πηγή: neakriti

Όσα λέει και, κυρίως, όσα δε λέει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για να απαντήσει στον καθηγητή που αποχώρησε από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 18:36 Συντάκτης:

Πηγή: NeaKriti

Τα κρίσημα ερωτήματα

Η ιχνηλάτηση, η γονιδιακή επιτήρηση, οι αναλύσεις και η εγκληματική έλλειψη ενεργειών της Πολιτείας για τη δημόσια υγεία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 12:29 Συντάκτης:

Τις τελευταίες δεκαετίες εξελίσσεται μία συστηματική και σχεδιασμένη επιχείρηση προκειμένου να αναθεωρηθεί η ιστορία που αφορά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και τον ρόλο του ναζισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι Ερνστ Νόλτε, Ντέιβιντ Ίρβινγκ, Χάιντς Ρίχτερ, Νόρμαν Ντέιβις κ.ά.. Μαζί με αυτούς έχουν επιστρατευτεί και τα πολύ βαριά όπλα και αναφερόμαστε στην Ε.Ε. που έχει εκδώσει πλήθος «φιρμανιών» στα οποία κομμουνισμός και ναζισμός εξισώνονται. Παράλληλα η Ε.Ε. διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις προκειμένου να αποδείξει αυτή την εξίσωση ενώ προσφάτως επιστρατεύτηκε και το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας σε αυτή την επιχείρηση. 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 22:07 Συντάκτης:

 

Πηγή: SLpress

Τα δημόσια συστήματα υγείας στην Ελλάδα και στα άλλα κράτη-μέλη της EE, κατά την διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών και ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Μνημονίων και της πανδημίας, ανέδειξαν, μεταξύ των άλλων, τα σοβαρά ελλείμματα, τις ανεπάρκειες, τις δυσλειτουργίες, τις χρόνιες παθογένειες και την διεύρυνση του χάσματος ανάμεσα στις πραγματικές ανάγκες υγείας και το χαμηλό επίπεδο ικανοποίησης τους.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 10:18 Συντάκτης:

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

 

Χειρότερη από την ωμή βαρβαρότητα είναι η θεωρητική δικαιολόγησή της. Η πρώτη μπορεί να είναι στιγμιαία, ένα ζωώδες ξέσπασμα κάποιων που εκπαιδεύτηκαν να είναι ανεγκέφαλοι.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 10:08 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 8

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.