Εκτύπωση Σελίδας

Διαχωρισμός των μαγαζιών: Η νέα δυστοπία

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 22:03 Συντάκτης: Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαχωρισμός των μαγαζιών: Η νέα δυστοπία

Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης 

 

Η δυστοπική πρόταση της κυβέρνησης για διαχωρισμό των μαγαζιών μας σε αμιγή και μεικτά αποτελεί άλλον ένα μοιραίο και καθοριστικό περιορισμό για την επόμενη μέρα της Εστίασης.

Δημιουργεί κοινωνικούς αυτοματισμούς, μαγαζιά πολλών ταχυτήτων και τελικά αθέμιτο ανταγωνισμό.

Διαπιστώνουμε άφωνοι, ενώ έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις μας για κοινωνική αλληλεγγύη, όπως αυτές περιγράφονται στον κανόνα της ισότητας ενώπιον των δημόσιων βαρών και διατυπώνονται στο άρθρο 4, παρ. 5 του Συντάγματος, ενώ έχουμε πληγεί υπέρμετρα ως πολίτες έναντι άλλων κι έχουμε κάνει ιδιαίτερες θυσίες με την οιονεί ανάκληση άδειας λειτουργίας των καταστημάτων μας, καθ' υπέρβασιν των νομοθετικών εξουσιοδοτήσεων, καλούμαστε να πάρουμε νέους ρόλους: αυτόν του ιατρικού επιτηρητή κι αυτόν του χωροφύλακα.

Επιθυμούμε να σας κάνουμε γνωστό ότι ο ρόλος μας δεν είναι αυτός!

Ο ρόλος μας είναι να φιλοξενούμε τους φίλους και πελάτες μας στην προσπάθειά τους να χαλαρώσουν και να "αποδράσουν' από την δυστοπική πραγματικότητα, που μας επιφυλάξατε!

Δηλώνουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για το τείχος ανοσίας, που δεν καταφέρατε να χτίσετε.

Τασσόμαστε ανοιχτά υπέρ ενός συνεκτικού λόγου και συνεκτικών προτάσεων και μας βρίσκει αντίθετους κάθε διαχωρισμός, που δημιουργεί διχασμό μεταξύ των πολιτών και θυμίζει ζοφερές εποχές.

Η εξαγγελία των κυβερνητικών προτάσεων είναι αντίθετη στην αρχή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ως αυτοτελές ανθρώπινο δικαίωμα.

Μας κληροδοτήσατε δεκάδες βασανιστικά καθημερινά προβλήματα και μας κάνετε "δώρο" τη νέα δυστοπία, αφού μας εξαπατήσατε επικοινωνιακά με τα "μέτρα στήριξης" για την Εστίαση.

Σας καλούμε να πάρετε πίσω αυτόν το νέο διαχωρισμό και να συζητήσετε μαζί μας!

Ακρογωνιαίος λίθος της δημόσιας τάξης είναι η διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και τα δικά μας τα έχετε περιφρονήσει και παραβιάσει κατ' εξακολούθηση.

Ζητούμε ενιαία αντιμετώπιση όλων των κλειστών χώρων και χρήση του 70% της χωρητικότητάς τους με άμεση επιδότηση σύγχρονων ιονιστών αέρα.

Ζητούμε την στήριξή σας γιατί η Εστίαση έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη από την μέχρι τώρα διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Αναγνώστηκε 342 φορές