31.4 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια εκδήλωση της Μετάβασης – Οργάνωση για την Κομμουνιστική Προοπτική, 1 Ιουλίου

 

Την πρώτη δημόσια εκδήλωσή της πραγματοποιεί η Μετάβαση – Οργάνωση για την Κομμουνιστική Προοπτική μετά την ιδρυτική της συνδιάσκεψη και στο νέο πολιτικό  τοπίο που διαμορφώνεται από τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σε ένα πλαίσιο που σκιάζεται από τα βαριά σύννεφα του πολέμου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, στις 7.30 μμ, στο όμορφο πάρκο Φιξ, στα Άνω Πατήσια, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Γαλατσίου.

Στις νέες προκλήσεις που διαμορφώνονται για την ανατρεπτική και κομμουνιστική Αριστερά, η νέα οργάνωση καλεί να διαλέξουμε ως απάντηση “δρόμους ενότητας, ρήξης και νέας προοπτικής”.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Μάνια Σωτηροπούλου από την Αναμέτρηση, ο Αντώνης Νταβανέλος από τη ΔΕΑ και ο Χρίστος Τουλιάτος από τη Μετάβαση – Οργάνωση για την Κομμουνιστική Προοπτική. Το άνοιγμα και το συντονισμό της συζήτησης εκ μέρους των διοργανωτών θα κάνει η Πένη Γαλάνη.

Με ενδιαφέρον θα ακουστούν οι εκτιμήσεις και προτάσεις των πολιτικών δυνάμεων του πάνελ, όπως και όσων τοποθετηθούν στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Μετά τη συζήτηση θα γίνει λαϊκό γλέντι με το ρεμπέτικο συγκρότημα Saltadoroi Chamber Orchestra και τους μουσικούς Δημήτρη Βαρελόπουλο (μπουζούκι, τραγούδι), Γιώργο Λαδόπουλο (μπαγλαμάς, τραγούδι), Γιάννη Μανιάτη (κιθάρα, τραγούδι) και Λία Πανταζοπούλου (τραγούδι).

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ