13.5 C
Athens
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινή ανακοίνωση των αντιστασιακών οργανώσεων στην Παλαιστίνη που απορρίπτουν κατοχική πολιτική διοίκηση στη Γάζα


 

Πηγή: Sulaiman Ahmed, X

 6 Ιανουαρίου 2024

Τα σχέδια των κατοχικών ηγετών να εγκαθιδρύσουν μια κατοχική πολιτική διοίκηση με το πρόσχημα της «πολιτικής» και άλλης ταμπέλας θα αποτύχουν μπροστά στη σταθερότητα του λαού μας και στην ανδρεία της αντίστασής μας.

Ηρωικέ λαέ μας: Εσείς που αντιμετωπίζετε με κάθε υπερηφάνεια και σταθερότητα τη φασιστική σιωνιστική-αμερικανική πολεμική μηχανή που υποστηρίζεται από όλες τις κακές δυνάμεις του κόσμου, και που γράφετε τα πιο υπέροχα έπη ηρωισμού και θυσιών κάθε μέρα κατά τη διάρκεια περισσότερων από Ενενήντα μέρες βάρβαρης ναζιστικής επιθετικότητας, εσείς που ματαιώνετε τα σχέδια της κατοχής για αναγκαστικό εκτοπισμό. Επιβεβαιώνουμε τα εξής:

– Η σιωνιστική κατοχική κυβέρνηση εξακολουθεί να επιδιώκει, στο παλιό και νέο της σχέδιο, να εκκαθαρίσει την παλαιστινιακή υπόθεση και να εκτοπίσει τον παλαιστινιακό λαό από όλη την παλαιστινιακή γη, αλλά αυτή η ψευδαίσθηση θα γκρεμιστεί στον βράχο της σταθερότητας και της υπομονής σας, και αυτό το σχέδιο θα αποτύχει και θα καταρρεύσει, καθώς όλα τα αμερικανικά σιωνιστικά σχέδια έχουν πέσει.

– Η αποτυχία των ηγετών της κατοχής να επιτύχουν τη δεύτερη Nakba του εκτοπισμού έκανε την κατοχική κυβέρνηση να εργαστεί για να βρει έναν άλλο τρόπο να χτυπήσει την παλαιστινιακή σταθερότητα και να εκμεταλλευτεί τις καταστροφικές ανθρωπιστικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο λαός μας από τη συνέχιση του γενοκτονικού πολέμου μέσω στρατιωτικής επίθεσης και συνολικής πολιορκίας, και την καταστροφή των υποδομών, μέσω της δημιουργίας τοπικών αστικών ή φυλετικών φορέων, όπως ισχυρίζονται, για τη διαχείριση της Λωρίδας της Γάζας. Αυτό δεν θα επιτευχθεί χάρη στους άθραυστους ανθρώπους μας και τη δημιουργική μας αντίσταση στο πεδίο.

– Το σχέδιο των ηγετών της κατοχής στοχεύει στη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας στη Λωρίδα της Γάζας που διαχειρίζεται η κατοχή και όσοι υπόκεινται στις επιταγές της μέσω αυτού που αποκαλεί πολιτική ή φυλετική διοίκηση σε μορφή, αλλά πολιτική στην ουσία της, με στόχο να προλάβει το αποτέλεσμα. του πολέμου με το σχηματισμό μιας νέας πολιτικής διοίκησης για τη διαχείριση της Λωρίδας υπό τον έλεγχό της και την υποταγή της σύμφωνα με τα προηγούμενα πρότυπα και πρότυπα.

– Η αποτυχία της στρατιωτικής επίθεσης να επιτύχει τους διακηρυγμένους στόχους της οδήγησε το κράτος κατοχής να προλάβει αυτά τα επιθετικά σχέδια, τα οποία απορρίπτονται από τον λαό μας και όλες τις πολιτικές, κοινωνικές και αστικές συνιστώσες του. Ο λαός μας επίσης δεν θα ασχοληθεί με αυτές τις ιδέες ή προτάσεις, γιατί η όποια αντιμετώπισή τους είναι εθνική προδοσία που κανείς δεν θα αποδεχτεί, δεν θα συμφωνήσει ή δεν θα είναι μέρος της, είτε άτομα, ιδρύματα, προύχοντες, μουχτάρηδες ή αξιωματούχοι.

– Εμείς, στις παλαιστινιακές ομάδες, βεβαιώνουμε ότι ο στόχος αυτής της συνωμοσίας είναι να καθορίσει τη μορφή διακυβέρνησης στη Λωρίδα της Γάζας την επόμενη περίοδο, ώστε να είναι ένα υποτακτικό εργαλείο στα χέρια της κατοχής μέσω του οποίου μπορεί να ολοκληρωθεί το σχέδιό του για την εξάλειψη της παλαιστινιακής υπόθεσης, αλλά οι φιλοδοξίες του λαού μας για διακυβέρνηση στη Λωρίδα της Γάζας μετά την κατοχή και την ήττα του ρατσιστικού σχεδίου της θα είναι εσωτερική υπόθεση μέσω εθνικής εταιρικής σχέσης χωρίς κυριαρχία, περιθωριοποίηση ή αποκλεισμό οποιασδήποτε από τις πολιτικές της συνιστώσες, και όλες αυτές οι συνωμοσίες θα αποτύχουν με την αποφασιστικότητα των μεγάλων μας ανθρώπων και τη γενναία αντίστασή τους».

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ