27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επίθεση στην Ράφα κλιμακώνουν την γενοκτονία των Παλαιστινίων τα σιωνιστικά γουρούνια

 

Την Δευτέρα 6 Μαΐου το απόγευμα, όλα έδειχναν ότι οι γενοκτόνοι του Ισραήλ και η παλαιστινιακή αντίσταση συμφώνησαν με το σχέδιο εκεχειρίας που διαπραγματεύονταν επί εβδομάδες στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα παρουσία Αμερικανών και αραβικών κρατών. Το σχέδιο προέβλεπε σταδιακή, βήμα – βήμα επίτευξη εκεχειρίας, απομάκρυνση των σιωνιστικών γουρουνιών από την Γάζα, απελευθέρωση των ομήρων και των Παλαιστίνιων φυλακισμένων. Ωστόσο, κρίσιμες λεπτομέρειες του σχεδίου (για παράδειγμα ο αριθμός των παλαιστίνιων που θα αποφυλακιστούν και το καθεστώς της Γάζας μετά την απομάκρυνση των γουρουνιών) δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, παρέμεναν δηλαδή υπό διαπραγμάτευση.

Κι ενώ η Χαμάς συμφώνησε κι αναμενόταν η έγκριση του Ισραήλ, το πολεμικό συμβούλιο ανακοίνωσε ομόφωνα την έναρξη της επιχείρησης στην Ράφα, όπου είχαν συγκεντρωθεί σχεδόν 1,4 εκατ. Παλαιστίνιοι από την βόρεια και κεντρική Γάζα! Όλοι σχεδόν μένουν σε σκηνές, ενώ η πείνα αβάσταχτη καθημερινότητα. Οι δε ανθρωπιστικές οργανώσεις προειδοποιούσαν ότι τα νοσοκομεία είχαν εξαντλήσει τα υλικά τους εδώ και πολλές ημέρες.

https://x.com/stairwayto3dom/status/1787701391626211492

Το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε η εισβολή στην Γάζα με ανηλεείς βομβαρδισμούς που πραγματοποιούσαν αεροπλάνα και πυροβολικό, ενώ χερσαίες δυνάμεις εισέβαλαν από τα ανατολικά.

 

 

https://twitter.com/i/status/1787602649879064604

Το σιωνιστικό μόρφωμα ποτέ δεν θα εξαπέλυε την επίθεση στη Ράφα αν η συλλογική Δύση (ΗΠΑ – ΕΕ) δεν του είχαν δώσει το πράσινο φως. Βάσει δημοσιευμάτων, η μοναδική επιφύλαξη των Αμερικάνων αφορούσε την ύπαρξη σχεδίου εκκένωσης των πολιτών. Να πάνε πού; Μοναδική διέξοδος είναι η Κύπρος και η Αίγυπτος, που σημαίνει υλοποίηση του σιωνιστικού σχεδίου εκδίωξης όλων των Παλαιστινίων από την πατρίδας τους!

Σύμφωνα με @FT οι Δυτικοί ενέκριναν την εισβολή Ισραήλ στη Ράφα υπό όρο ύπαρξης σχεδίου προστασίας αμάχων, κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί επειδή εκεί έχουν εισρεύσει όλοι οι κάτοικοι της Γάζας, από τα βόρεια και τα κεντρικά.
ΗΠΑ-ΕΕ συνυπεύθυνες της νέας σφαγής Παλαιστινίων!

Την ώρα που η συλλογική Δύση εξόπλιζε και ωθούσε το σιωνιστικό μόρφωμα να εξαπολύσει την επίθεση στην Γάζα το παγκόσμιο κίνημα διαμαρτυρίας κορυφωνόταν.

Στα αμερικανικά πανεπιστήμια το κίνημα καταδίκης της γενοκτονίας του Ισραήλ συνεχίζεται αμείωτο παρά την επέμβαση της αστυνομίας και την σύλληψη εκατοντάδων φοιτητών από την μια άκρη των ΗΠΑ ως την άλλη.

Απέναντι τους οι φοιτητές είδαν και πολλά ακόμη εκλεκτά μέλη του αμερικανικού σιωνισμού

Στο Ισραήλ ο διχασμός έχει φτάσει στα άκρα.

Από την μια, Σιωνιστές βγήκαν στους δρόμους χορεύοντας και τραγουδώντας για την επίθεση στην Ράφα, εμποδίζοντας ταυτόχρονα τα φορτηγά με την ανθρωπιστική βοήθεια από την Ιορδανία να εισέλθουν στην πολύπαθη Γάζα.

Στην γερμανική Ζώνη Ενδιαφέροντος είδαμε Ναζί να απολαμβάνουν το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς.
Στην Ισραηλινή Ζώνη Ενδιαφέροντος βλέπουμε Ισραηλινούς να γλεντάνε με την σφαγή της Γάζας.
Σιωνισμός = ο ξεπεσμός και η ντροπή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Από την άλλη, πολλές χιλιάδες Ισραηλινοί συνέχιζαν να διαδηλώνουν ζητώντας να σταματήσει η επίθεση στη Γάζα και να προχωρήσει η απελευθέρωση των ομήρων, παρά την θέληση του Νετανιάχου που τους χρησιμοποιεί ως αφορμή για να υλοποιήσει το επεκτατικό του σχέδιο.

Η κατάσταση στο Ισραήλ είναι εκτός ελέγχου με την κοινωνία να έχει διχαστεί και την αστυνομία μαζί με τον στρατό να δέρνουν και να συλλαμβάνουν αδιακρίτως, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Ισραήλ δεν είναι οι Παλαιστίνιοι αλλά οι εξτρεμιστές

Τα σιωνιστικά γουρούνια δεν θα έφταναν σε τέτοιο σημείο αποθράσυνσης για πραγματοποιήσουν την επίθεση στη Ράφα αν την ίδια μέρα αμερικάνοι γερουσιαστές δεν έδιναν στην δημοσιότητα απειλητική επιστολή τους προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο που ακόμη εξετάζει την κατηγορία της Νότιας Αφρικής για τέλεση γενοκτονίας από το Ισραήλ στην Γάζα.

Αμερικανοί γερουσιαστές απειλούν το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο με κυρώσεις σε περίπτωση που εκδώσουν ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου κι άλλους Ισραηλινούς αξιωματούχους.
Πρωτοφανής παρέμβαση που δείχνει την ευθύνη των ΗΠΑ για τη συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα.

Στην επιτολή τους οι αμερικάνοι γερουσιαστές απειλούν τα μέλη του Δικαστηρίου και τις οικογένειές τους με κυρώσεις στην περίπτωση που εκδώσουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του απατεώνα Νετανιάχου!

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ