Παγκόσμια έκκληση: 450+ οργανώσεις ζητούν σεβασμό για τη Βενεζουέλα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 08:56 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παγκόσμια έκκληση: 450+ οργανώσεις ζητούν σεβασμό για τη Βενεζουέλα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 

 

Πηγή

 

"Το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιμένει στην πολιτική αλλαγής του καθεστώτος που προωθεί η κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ και φαίνεται να προωθεί την επανάληψη εμπειριών παρέμβασης και επέμβασης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες έχουν καταλήξει σε τρομερές αιματοχυσίες και ανεπανόρθωτες ζημιές. στις αντίστοιχες χώρες", επισημαίνει η ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στον Josep Borrell, Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας.

 

465 υπογράφοντες από περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποίων πολιτικές οργανώσεις και κοινωνικοί ακτιβιστές, εκφράζουν την ανησυχία τους για το ψήφισμα που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Παρασκευή 10 Ιουλίου, σχετικά με την "ανθρωπιστική κατάσταση στη Βενεζουέλα και την κρίση μετανάστευσης και προσφύγων", εκτιμώντας ότι    το ψήφισμα έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα του κοινού ανακοινωθέντος που εκδόθηκε την 1η Ιουλίου του τρέχοντος έτους από το Υπουργείο Λαϊκής Δύναμης Εξωτερικών Υποθέσεων της Βενεζουέλας και την Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης της ΕΕ.

Τα ονόματα των οργανώσεων εδώ.

Αναγνώστηκε 2023 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.