Η καρδιά μας στέκεται δίπλα στο Λίβανο που βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους σιωνιστές

Μετάβαση Οργάνωση για την Κομμουνιστική Προοπτική

Το Ισραήλ κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει την εκεχειρία που αναγκάστηκαν να δεχτούν οι ΗΠΑ, στη βάση των 10 σημείων που έθεσε ως όρο το Ιράν, μετά την ουσιαστική ήττα τους στον πόλεμο με το Ιράν. Πίστευαν ότι θα ανέτρεπαν το καθεστώς και θα διέλυαν τη χώρα και τελικά βρέθηκαν με διαλυμένες τις βάσεις τους σε όλες τις κοντινές χώρες και με τα στενά του Ορμούζ να ελέγχονται πλήρως και να κλείνουν κατά το δοκούν από το Ιράν δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα εφοδιασμού με πετρέλαιο διεθνώς. Ένα από τα σημεία της εκεχειρίας ήταν και το ότι η παρούσα εκεχειρία αφορά όλα τα μέτωπα, και το Λέβανο. Το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ αμφισβήτησε ακριβώς αυτό, με δηλώσεις του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου σήμερα, μετά την σχετική ανακοίνωση του Ιράν για την εκεχειρία που ανέφερε όλους τους όρους της.

Είναι εντελώς προφανές πλέον ποιος επιδιώκει συνεχώς τον πόλεμο, τις δολοφονίες και τη γενοκτονία στην ευρύτερη περιοχή. Το σιωνιστικό μόρφωμα αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ειρήνη διεθνώς πλέον, λειτουργεί εντελώς τυχοδιωκτικά επιχειρώντας να σύρει διαρκώς και τις ΗΠΑ σε μια διευρυμένη σύγκρουση. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στο Λίβανο και τον αγωνιζόμενο λαό του, στους μαχητές της λιβανέζικης αντίστασης που για άλλη μια φορά έχουν πετύχει σημαντικά πλήγματα στην προσπάθεια των σιωνιστών να προελάσουν στο Νότιο Λίβανο. Καλούμε κάθε φιλειρηνικό και δημοκρατικό πολίτη να σταθεί απέναντι στο νέο μακελειό που επιχειρούν οι σιωνιστές.

Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει την στρατιωτική συνεργασία και κάθε είδους βοήθεια προς το κράτος-τρομοκράτη.

Αλληλεγγύη στο λαό του Λιβάνου, νίκη στη λιβανέζικη αντίσταση!

Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς ανεξάρτητη Παλαιστίνη, Λίβανο και Ιράν.

Καμία βοήθεια και εμπλοκή της χώρας μας στις δολοφονικές επιδρομές των Ισραηλινών και τον πόλεμο!

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ