Στις 11 στα δικαστήρια Ευελπίδων! Επιτροπή για την Ελευθερία στη διαδήλωση

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 10:49 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στις 11 στα δικαστήρια Ευελπίδων! Επιτροπή για την Ελευθερία στη διαδήλωση

 

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ έδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, τι επιχειρεί να φέρει με το Νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις το βράδυ της Πέμπτης. Την ίδια στιγμή που μέσα στη Βουλή ψηφιζόταν το αντιλαϊκό και αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο, οι δυνάμεις κρατικής καταστολής του Χρυσοχοΐδη έξω από αυτήν, παρέδιδαν μαθήματα βίας και καταστολής. Πρώτα διέλυσαν τη μαζική διαδήλωση στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν το πανό της Επιτροπής για την Ελευθερία στη Διαδήλωση με αλόγιστη χρήση χημικών. Στη συνέχεια επιδόθηκαν σε πογκρόμ στους δρόμους του κέντρου, με τους άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ να κυνηγάνε με τις μηχανές διαδηλωτές και διαδηλώτριες που έτρεχαν να σωθούν από την επίθεση των ΜΑΤ.

 

Ο απολογισμός του οργίου καταστολής ήταν πολλοί τραυματίες και 17 προσαγωγές εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όλοι στις 11:00 π.μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες. Η τρομοκρατία δεν μας σταματά.

Αναγνώστηκε 791 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.