16.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

No Zackie, No peace

 

Νέοι νέες Πολιτικής Κίνησης για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο

Φέτος, στις 21 Οκτώβρη θα ξεκινήσει η δική των δολοφόνων του Ζακ. Των “νοικοκυραίων” που δε δίστασαν να κλωτσήσουν επανειλημμένα και δολοφονικά πάνω σε σπασμένα τζάμια τον εγκλωβισμένο Ζακ. Εκείνων που ενοχλήθηκαν από το «διαφορετικό» και έδειξαν με τον πιο απεχθή τρόπο πόσο μικρή θεωρούν τελικά την αξία της ανθρώπινης ζωής. Των “νοικοκυραίων” που συγκάλυψαν κράτος και αστυνομία και τους αθώωσαν ξανά και ξανά τα αστικά ΜΜΕ.

Αύριο θα είμαστε στο δρόμο να απαιτήσουμε την απόδοση δικαιοσύνης, να θυμηθούμε τη Zackie που και νεκρή την ξαναδολοφόνησαν. Να φωνάξουμε πως στην κανονικότητά τους δε μπορούμε και δε θέλουμε να χωρέσουμε. Κάθε μέρα θα παλεύουμε για ισότητα, ελευθερία, χειραφέτηση! Η μάχη απέναντι στο φασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό ξεκινάει από το Κερατσίνι, περνάει από τη Γλάδστωνος, φτάνει παντού. Ξεκινάει σήμερα, πέρασε από το χθες και θα συνεχίσει ως τη μέρα που θα νικήσουμε. Τη μέρα που δε θα πενθούμε πια δολοφονημένα αδέρφια μας.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, Προσυγκέντρωση στις 18:00 στη Γλάδστωνος και πορεία στις 19:00 προς στο Σύνταγμα.

 

https://facebook.com/events/s/no-zackie-no-peace-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/321877348898969/?ti=cl

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ