Ανεπιθύμητος ο Πομπέο, πορεία Δευτέρα 28/9

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 14:15 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανεπιθύμητος ο Πομπέο, πορεία Δευτέρα 28/9


Ανακοίνωση-κάλεσμα ΠΑΚΣ Θεσσαλονίκης:

OXI ΣΤΟ ΝΑΤΟ! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!

ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤ.,

6ΜΜ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Πηγή: Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός

 

 

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας την πολιτική της υποταγής στον ευρωατλαντισμό που υπηρέτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γεράκι του αμερικάνικου ΥΠΕΞ Μαϊκ Πομπέο, δίνοντας του κυριολεκτικά γη και ύδωρ.

Το τυρί στην φάκα για τον ελληνικό λαό είναι η υποτιθέμενη «ασφάλεια» της χώρας έναντι της Τουρκίας, αλλά και οι υποσχέσεις «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» της χώρας με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ως τερματικό σταθμό αποθήκευσης υγροποιημένου σχιστολιθικού φυσικού αερίου και διανομής του μέσω των αγωγών ΤΑΡ και IGB. Πόσο ασφαλής μπορεί να νιώθει ο ελληνικός λαός όταν ολόκληρες περιοχές της χώρας μετατρέπονται σε ορμητήρια και η Μεσόγειος σε πεδίο βολής ξένων στρατευμάτων;

Όλοι στον δρόμο του αγώνα! Να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια σε νέες στρατιωτικές βάσεις, που ετοιμάζεται να παραχωρήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στο έδαφος που έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Χρέος όλων των αντιπολεμικών και αντιμπεριαλιστικών δυνάμεων πρέπει είναι η κοινή δράση για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί το κίνημα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Πομπέο είναι ανεπιθύμητος!
Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου!

Καλούμε σε πορεία Δευτέρα 28 Σεπτ. στις 6μμ στο άγαλμα Βενιζέλου

 

Αναγνώστηκε 604 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.