Διαδικτυακή εκδήλωση: «Η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας – Η εργατική απάντηση στις συνθήκες της πανδημίας», Δευτέρα 23/11, 7.00

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 10:21 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαδικτυακή εκδήλωση: «Η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας – Η εργατική απάντηση στις συνθήκες της πανδημίας», Δευτέρα 23/11, 7.00

 

Η αστική τάξη ενώνει τις δυνάμεις της, αξιοποιώντας και την πανδημία, για να σαρώσει τα εναπομείναντα εργασιακά, συνδικαλιστικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, απαιτείται η κοινή πάλη όλων των ταξικών δυνάμεων για να αποκρουστεί αυτή η επίθεση. Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι επιτακτική η ανάγκη για το άνοιγμα του διαλόγου ανάμεσα στις ταξικές δυνάμεις, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες των εργατικών χώρων, για τα σύγχρονα ζητήματα και τις ανατροπές στην εργασία και για το πως μπορούμε να υπερβούμε τη σημερινή κρίση του συνδικαλιστικού κινήματος, ώστε, όσο το δυνατόν πιο συντονισμένα, να συμβάλλουμε στην αναζωογόνηση της ελπίδας και την ταξική ανασυγκρότησή του.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενόψει της προώθησης του νέου αντεργατικού νομοσχεδίου Βρούτση, η συνδικαλιστική παράταξη Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) και  ηΠανελλαδική Ανεξάρτητη Ταξική Εργατική Κίνηση (ΠΑΤΕΚ) παίρνουμε την πρωτοβουλία και συνδιοργανώνουμε τη διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα: «Η αντεργατική επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας – Η εργατική απάντηση στις συνθήκες της πανδημίας», τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη και ώρα 7μμ.

Ομιλητές:

·         Βάσω Αμπελογιάννη (μέλος ΓΣ ΑΔΕΔΥ)

·         Νίκος Κατσίφης (οικοδόμος)

·         Αποστόλης Καψάλης (ερευνητής ΙΝΕ-ΓΣΕΕ).

 

Παρεμβαίνουν:

·         Κατερίνα Γιαννούλια (μέλος ΔΣ ΠΟΓΕΔΥ)

·         Πάρις Λαυτσής (μέλος ΔΣ ΣΕΤΥΠ, μέλος RADICAL IT)

·         Παναγιώτης Λεοντόπουλος (α/πρόεδρος ΔΣ Σωματείου NOKIA)

·         Χρήστος Μεντής (μέλος ΔΣ Συλλόγου ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων)

·         Μάνθος Ταβουλάρης (εργαζόμενος στα Public)

·         Στέφανος Τριανταφυλλίδης (εργαζόμενος στον επισιτισμό, μέλος του σχήματος ΛΑΝΤΖΑ).

Η μετάδοση θα γίνει από το facebook: Πανελλαδική Ανεξάρτητη Ταξική Εργατική Κίνηση

Στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2LbWwoYj08M

Στην σελίδα ergasianet.gr

 

 

Αναγνώστηκε 518 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.