Η επέλαση του κορωνοϊού συνεχίζεται: 6 ναυτεργάτες θετικοί στο HELLENIC SPIRIT

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 09:32 Συντάκτης: ΠΕΝΕΝ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η επέλαση του κορωνοϊού συνεχίζεται: 6 ναυτεργάτες θετικοί στο HELLENIC SPIRIT

 

Σε διαγνωστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο "HELLENIC SPIRIT" της ναυτιλιακής εταιρείας ANEK LINES επιβεβαιώθηκαν 6 κρούσματα κορωνοϊού σε μέλη του πληρώματος, οι 5 είναι από το ξενοδοχειακό προσωπικό και 1 αξιωματικός.

Τα κρούσματα αυτά έρχονται να προστεθούν σε πολλές δεκάδες ακόμη που έχουν καταγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη Ακτοπλοΐα.

Το γεγονός αυτό καταρρίπτει τον μύθο που συστηματικά καλλιεργεί η κυβέρνηση, το ΥΕΝ αλλά και οι ναυτιλιακές εταιρίες ότι όλα βαίνουν καλά με τα μέτρα προστασίας στα καράβια.

Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει ότι η τεράστια αύξηση στα πρωτόκολλα των επιβατών σε συνδυασμό με τα ανεπαρκή μέτρα προστασίας για τους Ναυτεργάτες στα πλοία, ο πρωτοφανής συγχρωτισμός και συνωστισμός που δημιουργείται από χιλιάδες ανθρώπους μέσα στα σαλόνια και στους άλλους εσωτερικούς χώρους συμβάλουν τα μέγιστα στην ταχύτερη διασπορά του κορωνοϊού.

Με αυτή την πολιτική εξυπηρετείται η κερδοφορία των επιχειρήσεων και υπονομεύεται η υγεία των εργαζομένων.

Καλό θα είναι οι αρμόδιοι φορείς αντί να στοχοποιούν και να πετροβολούν την ΠΕΝΕΝ που αποκαλύπτει και καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, να πάρουν επιτέλους όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ουσιαστική προστασία της υγείας και της ζωής των Ναυτεργατών.

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Αναγνώστηκε 112 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.