Εμπαιγμός το βοήθημα προς τους γιατρούς που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 18:06 Συντάκτης: ΟΕΝΓΕ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εμπαιγμός το βοήθημα προς τους γιατρούς που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

 

 

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)

 

Οι γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας που βρίσκονται δύο χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν έχουμε ανάγκη από βοηθήματα. Άλλωστε το αντίστοιχο περσινό βοήθημα βγήκε "ξινό" σε πολλούς που το έλαβαν γιατί στην φορολογική εκκαθάριση φέτος πλήρωσαν τα διπλά σε παραπάνω φόρο (σχετικά έχουμε κάνει παρέμβαση προς το υπουργείο Υγείας και προς την ΑΑΔΕ χωρίς ανταπόκριση μέχρι στιγμής).

Αυτό που απαιτούμε είναι αφενός την εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2018 για την επαναφορά του μισθού μας στα επίπεδα πριν από τις μνημονιακές περικοπές του 2012 , αφετέρου την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού. Πάει πολύ να μας εμπαίζουν με "βοηθήματα", όταν ακόμη δεν έχουν καταβληθεί οι δεδουλευμένες εφημερίες 6 μηνών σε πλήθος συναδέλφων. Είναι το ελάχιστο που οφείλουν να κάνουν ως έμπρακτη αναγνώριση.

 

Αναγνώστηκε 114 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.