Να σταματήσουμε το έγκλημα Ε.Ε – Κυβέρνησης – Τουρκίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 10:20 Συντάκτης: ΠΕΝΕΝ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Να σταματήσουμε το έγκλημα Ε.Ε – Κυβέρνησης – Τουρκίας

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Στον υγρό τάφο του Αιγαίου έχασαν την ζωή τους δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ο τραγικός απολογισμός ξεπέρασε τους 34 νεκρούς!

Τρία ναυάγια δουλεμπορικών σκαφών από κυκλώματα που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή, το πρώτο στην Φολέγανδρο όπου έχασαν την ζωή τους 3 άτομα, μια μέρα μετά (24/12) η προσάραξη ιστιοφόρου στα Αντικύθηρα που έχασαν την ζωή τους 11 άτομα και το μέγεθος του δράματος μεγάλωσε με το τρίτο ναυάγιο που έγινε πάλι με ιστιοφόρο, το οποίο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 19 άτομα!

Ε.Ε – Ελλάδα – Τουρκία καταγγέλλουν ως αποκλειστικά υπαίτιους τα κυκλώματα των διακινητών  και με τον τρόπο αυτό συγκαλύπτουν και αθωώνουν την εγκληματική τους πολιτική στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, την συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, τον εγκλωβισμό των εκατομμυρίων μεταναστών – προσφύγων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην γείτονα χώρα, τον κανονισμό του Δουβλίνου και το άθλιο τερατούργημα περί ασφαλούς τρίτης χώρας.

Για να σταματήσει το μακάβριο έγκλημα στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο απαιτείται το σταμάτημα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, αλλά και να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση και η προώθηση των ξεριζωμένων σε χώρες που αυτοί επιθυμούν.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες και μετανάστες και διαδηλώνουμε την θέλησή μας να συμβάλουμε με τον οργανωμένο αγώνα μας να σταματήσει το Αιγαίο να είναι θάλασσα πνιγμένων μεταναστών και προσφύγων.

Αναγνώστηκε 94 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.