Στάση εργασίας και συγκέντρωση για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 09:08 Συντάκτης: Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στάση εργασίας και συγκέντρωση για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ώρα 9:00 π.μ. στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

 

ΑΠΟΦΑΣΗ της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αφορμή το Πόρισμα της Διυπουργικής Επιτροπής, με το οποίο μηδενίζεται το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας σε 15.300 υπαλλήλους που το λαμβάνουν σήμερα και περικόπτεται δραστικά σε δεκάδες χιλιάδες άλλους, αποφάσισε:

Την κήρυξη Στάσης Εργασίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, από τις 7:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., για τους εργαζόμενους των Ομοσπονδιών (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ., Π.Ο.Ε.-Υ.ΕΘ.Α., Π.Ο.Τ.Κ.Ε.-Υ.ΕΘ.Α., Π.Ο.Ε.-Π.Φ.Υ., Π.Ο.Υ.Ε.Φ., Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε., ΠΟΕΥΠΣ, ΠΟΣΥΠ, Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε., Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ., ΠΟΣΕΥΓ, Ο.Δ.Π.Τ.Ε., Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π., Ο.Σ.ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.) που έχουν αναφορά στο Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την ίδια μέρα, ώρα 9:00 π.μ., στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Πανεπιστημίου 37).

 

Διεκδικούμε:

1. Άμεση απόσυρση του απαράδεκτου Πορίσματος της Επιτροπής.
2. Καμία περικοπή του Επιδόματος από κανέναν εργαζόμενο, που το λαμβάνει σήμερα.
3. Επέκταση της χορήγησης του επιδόματος σε όλους τους εργαζόμενους κλάδους ή ειδικότητες που εργάζονται σε ανθυγιεινές συνθήκες.
4. Επέκταση του Επιδόματος σε όλους τους εργαζόμενους κλάδους ή ειδικότητες που εργάζονται στις ίδιες συνθήκες, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους (μόνιμοι ή συμβασιούχοι),
5. Γενναία αύξηση του ποσού, από τον κρατικό προϋπολογισμό, που χορηγείται για το επίδομα.

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Αναγνώστηκε 216 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.