ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ Kommon 2020: Αντιπροσωπευτικά άρθρα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 12:06 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ Kommon 2020: Αντιπροσωπευτικά άρθρα

 

Εκδόσεις: Τόπος

Τα γραπτά του διαδικτύου είναι η αλήθεια δε μένουν, παρά τα όσα λέγονται. Η υπερπροσφορά πληροφορίας δεν επιφυλάσσει την καλύτερη τύχη για το κάθε ξεχωριστό άρθρο, που αναρτάται στις ιστοσελίδες και κάνει το δικό του, μικρό ή μεγάλο, γύρο του διαδικτύου.

 

Το kommon δε θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Η έκδοση που έχετε μπροστά σας ευελπιστεί να δώσει σε 54 άρθρα, από εκατοντάδες άλλα το ίδιο σημαντικά τα οποία δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπό μας το 2020, μια δεύτερη ζωή. Φιλοδοξία μας είναι να επιβιώσουν από τον καταιγισμό των πληροφοριών και να αντέξουν λίγο παραπάνω στο χρόνο για ένα λόγο: για να συνεχίσουν να πυροδοτούν ανησυχίες, προβληματισμούς, συζητήσεις, νέες επεξεργασίες και δράση, που έχει ανάγκη η εποχή μας.

Τα άρθρα της έκδοσης είναι πρωτότυπα κι αναφέρονται σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων: πολιτική, θεωρία, οικονομία, εργατικό κίνημα, κοινωνία, παιδεία, πολιτισμός, ιστορία, διεθνή, κ.α.

Εισαγωγή – Επιμέλεια: Α. Αναγνωστάκης – Γ. Νικολακόπουλος

Εικαστικό εξωφύλλου: Κυριάκος Κατζουράκης, Ναυάγιο, ακρυλικά σε καμβά, 2020 (200Χ300 εκ.)

Γράφουν οι: Βασιλική Γαλιατσάτου, Όλγα Μοσχοχωρίτου, Ελένη Μπαρμπαλιά, Μαριάννα Τζιαντζή, Στέλλα Τραγά, Γιώργος Αλεξάτος, Σπύρος Αλεξίου, Αλέκος Αναγνωστάκης, Παντελής Βαϊνάς, Λεωνίδας Βατικιώτης, Βασίλης Γάτσιος, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Νίκος Γουρλάς, Πένη Γαλάνη, Νίκος Δαμιανάκης, Διονύσης Ελευθεράτος, Αντώνης Ζήβας, Δημήτρης Καλτσώνης, Κατζουράκης Κυριάκος, Κεφαλής Χρήστος, Τάκης Κυπραίος, Σταμάτης Κυριάκης, Γιώργος Μανιάτης, Νίκος Μαντέλας, Κώσταs Μάρκου, Δημήτρης Μπελαντής, Γιάννης Νικολακόπουλος, Ευτύχης Παπαδοπετράκης, Παναγιώτης Παπαδομανωλάκης, Στέφανος Πράσσος, Άλεξ Κάντζιας-Ρόντε, Θανάσης Σκαμνάκης, Δημήτρης Στρατούλης, Σαράντος Φράγκος, Γιάννης Χλιουνάκης.

 

ISBN 978-960-499-351-2

Τιμή: 2,42 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Για να το προμηθευτείτε, με κάρτα ή Paypal, πατήστε:

  • εδώ για να το κατεβάσετε σε μορφή pdf
  • εδώ για να το κατεβάσετε σε μορφή epub

 

Αναγνώστηκε 612 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.