Αποχαιρετιστήριο της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στον Κυριάκο Κατζουράκη.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 10:07 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αποχαιρετιστήριο της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στον Κυριάκο Κατζουράκη.

 

Η Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης αποχαιρετά τον Κυριάκο Κατζουράκη και εύχεται στη σύντροφό του Κάτια Γέρου και στον γιό του Άρη κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια.

 

Ο ζωγράφος, σκηνοθέτης, συγγραφέας και πανεπιστημιακός καθηγητής Κυριάκος Κατζουράκης ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο, συνεπής σύντροφός μας στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, που συνδύασε αρμονικά την καλλιτεχνική δημιουργία του με την κοινωνική δράση και την αγωνιστική στάση ζωής του.

 

Υπήρξε μάχιμος και ενεργός πολίτης, ευαίσθητος στο κοινωνικό πρόβλημα, πραγματικός αριστερός. Ταλαντούχος, ανιδιοτελής, με έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη, στρατευμένος στον αγώνα για ένα καλύτερο κόσμο, κοινωνικά αλληλέγγυος με τους κατατρεγμένους της εποχής μας.

 

Παρότι θα ζει μέσα στους αγώνες μας και μέσα από το σημαντικό και ανθρωποκεντρικό καλλιτεχνικό έργο του, η απώλεια του είναι μεγάλη.

 

Σύντροφε Κυριάκο Κατζουράκη καλό ταξίδι.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 3.00 μμ στο Πρώτο Νεκροταφείο της Αθήνας.

Αναγνώστηκε 264 φορές
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.