ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.VIDEO

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 09:06 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.VIDEO

 

Πραγματοποιήθηκε από μέλη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ, στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ την περασμένη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, πολύ ενδιαφέρουσα ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.                                                         

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κώστας Λαπαβίτσας, πρώην βουλευτής, οικονομολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με θέμα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Παρεμβάσεις έκαναν  α) ο   Στέλιος Μερμίγκης, Φαρμακοποιός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου  Αγρινίου, παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας την αναγκαιότητα για ένα επαρκές Δημόσιο Σύστημα Υγείας και  β) ο Γιώργος Παληγεώργος, Οικονομολόγος, συγγραφέας, π. Εκπαιδευτικός ΤΕΙ, που ανέδειξε το πολιτικό κενό που υπάρχει στη χώρα και την ανάγκη για τη σύνδεση μιας σύγχρονης αριστερής ριζοσπαστικής πολιτικής με την κινητοποιημένη κοινωνία.

Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Δημήτρης Στρατούλης

Αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.  Πήραν μέρος οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου και Κώστας Κούστας, η π. Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Χαμηλάκη,  Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι της περιοχής και δεκάδες μέλη της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ από όλα τα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας.

 

Αναγνώστηκε 111 φορές Τελευταία τροποποίηση Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 10:15
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.