Κάμπινγκ νεολαίας στον Αλισσό Αχαΐας, 25/7-1/8/2022. VIDEO

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 08:50 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κάμπινγκ νεολαίας στον Αλισσό Αχαΐας, 25/7-1/8/2022. VIDEO

Στο πλαίσιο της κοινής μας προσπάθειας και μετά τη διοργάνωση του πρώτου μας διήμερου φεστιβάλ, ο τομέας νεολαίας της Αριστερής Ανασύνθεσης και οι Νέοι/Νέες για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο σας καλούμε στο πρώτο μας κοινό πολιτικό και πολιτιστικό κάμπινγκ!

Από τις 25 Ιουλίου μέχρι και τη 1 Αυγούστου σας περιμένουμε στο πανέμορφο κάμπινγκ «GoldenSunset» στον Αλισσό Αχαΐας. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να απευθυνθούμε σε νέους και νέες, που δεν εφησυχάζουν στην κανονικότητα, σε νέους και νέες, που σε πείσμα των καιρών θέλουν να δουν τα πράγματα να πηγαίνουν αλλιώς.

Κόντρα στο κυρίαρχο, εμπορευματοποιημένο πρότυπο «πακέτου διακοπών», προτάσσουμε την αυτοοργάνωση, την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την αυτομόρφωση. Διαμορφώνουμε συλλογικά ένα χώρο εναλλακτικής ψυχαγωγίας, συζήτησης και δημιουργικότητας, μέσα από συλλογικές κουζίνες, μπαρ, χώρους εκδηλώσεων και συζητήσεων, λειτουργία βιβλιοπωλείου (με βιβλία πολιτικού, ιστορικού και φιλοσοφικού περιεχομένου) και τουρνουά αθλητικών δραστηριοτήτων. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, εργαζόμαστε όλοι και όλες μαζί για την καθημερινή λειτουργικότητα του camping.

Μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά διασκεδάζουμε και αποφορτιζόμαστε.. συλλογικά! Δημιουργούμεένα καλοκαίρι ανήσυχο, συλλογικό, αυτοοργανωμένο και ριζοσπαστικό.

 

Αναγνώστηκε 703 φορές Τελευταία τροποποίηση Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 09:01
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.