Το ΝΑΤΟ «κάνει πόλεμο» εντός ευρωπαϊκών πόλεων! Ποιος είναι ο εχθρός;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 08:52 Συντάκτης: Militaire News
Βαθμολογήστε το άρθρο
(3 ψήφοι)
Το ΝΑΤΟ «κάνει πόλεμο» εντός ευρωπαϊκών πόλεων! Ποιος είναι ο εχθρός;

Πηγή: Militaire News

 To NATO κάνει στρατιωτικές ασκήσεις εντός ευρωπαϊκών πόλεων! Τα βίντεο που κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν νατοϊκές δυνάμεις να «μάχονται» εντός πόλεων ! Είναι ένα από τα σενάρια της άσκησης ORION 2023!
Περιμένουμε τους… Ρώσους; Περιμένει το ΝΑΤΟ κάποια επίθεση σε πόλεις της Γαλλίας όπως βλέπουμε στο βίντεο; Από ποιους;
Δεν είναι ασυνήθιστο οι Ευρωπαίοι να χρησιμοποιούν στρατιωτικές δυνάμεις εντός πόλεων σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα. Το να βγαίνει ο στρατός στους δρόμους το «καλοβλέπουν» πολλοί κι εδώ στην Ελλάδα και για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας , το καλοβλέπουν στη ΝΔ.

Δεν είναι πια μυστικό ότι τι 2008 υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή είχε προτείνει να βγει ο στρατός στους δρόμους των Αθηνών για να αντιμετωπιστούν τα επεισόδια μετά από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό. Τότε Α/ΓΕΕΘΑ ήταν ευτυχώς ο Στρατηγός Δημήτρης Γράψας που είχε πετάξει έξω από το γραφείο του τον «αγγελιοφόρο» του μηνύματος. Τι θα γίνει άραγε σήμερα αν βρεθεί κάποιος να κάνει παρόμοιες προτάσεις;

 

Αναγνώστηκε 976 φορές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.