Επιβολή «φουσκωτής» σιωπής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 10:57 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(5 ψήφοι)
Επιβολή «φουσκωτής» σιωπής

 

Τα τέρατα βγαίνουν στο προσκήνιο. Και στο θεατρικό. Στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου το βράδυ της Πέμπτης, και τη στιγμή που η σάτιρα αναφερόταν ονομαστικά στο Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη καραβιών, μέσων ενημέρωσης, πλήθους εταιριών, του Ολυμπιακού και διεκδικητή  αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της αλήθειας σε αυτή τη χώρα, (Θυμηθείτε το Noore one) ανέβηκαν στη σκηνή κάποιοι (που με βάση τις μαρτυρίες και το βίντεο δείχνουν εμφανώς φουσκωτοί), για να διαμαρτυρηθούν. Μπροστά η Σάσα Σταμάτη, γνωστό πρόσωπο της γνωστής σοου μπιζ των πρωινομεσημεριανάδικων, που για να μην αφήσει αμφιβολία περί του χαρακτήρα της «παρέμβασης», εκτόξευσε στο πρωταγωνιστή την «κατηγορία» πως είναι βαλτός από τον Μελισσανίδη.

 

Οι θεατές αντέδρασαν, ο πρωταγωνιστής προσπάθησε ψύχραιμα να εκτονώσει την ένταση, η Σάσα Σταμάτη με τους ευτραφείς «φιλόμουσους» αποχώρησαν και το επεισόδιο έλαβεν τέλος.

 Έλαβεν όντως; Ή είμαστε μπροστά σε νέο φαινόμενο; Να κυκλοφορούν στα θέατρα ή σε όσα μέρη ασκείται ακόμη κοινωνική και πολιτική κριτική φουσκωτοί και μαινάδες και να διακόπτουν παραστάσεις, να απειλούν ηθοποιούς κ.λπ.

 

Φαίνεται πως δεν φτάνει στο όλο σύστημα να ελέγχει καθ’ ολοκληρίαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θέλει να επιβάλλει σιωπή καθ’ άπασαν την επικράτειαν.     

Αναγνώστηκε 510 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.