Νέο ντοκιμαντέρ από τον Άρη Χατζηστεφάνου με Γ. Αγγελάκα και Όλ. Λαζαρίδου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 21:14 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέο ντοκιμαντέρ από τον Άρη Χατζηστεφάνου με Γ. Αγγελάκα και Όλ. Λαζαρίδου

 

Πηγή: Infowar

Για το 2022 σας έχουμε μια έκπληξη. Ένα νέο ντοκιμαντέρ που ολοκληρώσαμε πριν από λίγες ημέρες και δεν έχει καμία – μα καμία – σχέση με ό,τι έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Θα κρατήσουμε προς το παρόν το θέμα μυστικό αλλά μπορούμε να πούμε μερικές κουβέντες για τους συντελεστές. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ξανασμίξιμο ανθρώπων με τους οποίους διασταυρωθήκαμε σε προηγούμενες παραγωγές – ορισμένοι όμως αλλάζουμε ρόλους.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου σκηνοθετεί και κινηματογραφεί αλλά δεν γράφει το σενάριο – το οποίο αφήνει στον… Νίκο Καζαντζάκη. Ο Γιάννης Αγγελάκας εκφωνεί αλλά δεν προσφέρει τις μουσικές του, όπως στο Debtocracy, ούτε εμφανίζεται στην κάμερα όπως στο Φασισμός Α.Ε. Ακλόνητος στην καρέκλα του για το μοντάζ παραμένει ο Άρης Τριανταφύλλου, ενώ ο Rsn επιστρέφει για να γράψει την πρωτότυπη μουσική με αρκετές τζαζ νότες. Ο Θάνος Τσάντας αναλαμβάνει και πάλι το Post Production, ενώ στην παρέα εισέρχεται και η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου.

Αυτή τη φορά τα γυρίσματα μας έφεραν στην Ιαπωνία, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Η δομή και η θεματική όμως αποτελεί ένα είδος «διαλείμματος» στις αφηγήσεις και τις αναλύσεις της τρέχουσας επικαιρότητας, με τις οποίες σας έχουμε συνηθίσει. Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη προβληθεί στο εξωτερικό αλλά θα κάνει την ελληνική πρεμιέρα του σε λίγους μήνες.

Χωρίς να χαλάσουμε την έκπληξη θα πούμε απλώς ότι πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό, με έντονη πολιτική ματιά στο χτες και το σήμερα.

Υπομονή λίγων εβδομάδων για περισσότερα…

 

Αναγνώστηκε 239 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.