Η ατιμωρησία του Ισραήλ τροφοδοτείται από την έλλειψη λογοδοσίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 09:17 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η ατιμωρησία του Ισραήλ τροφοδοτείται από την έλλειψη λογοδοσίας

 

Ο υπουργός Εξωτερικών και Αποδήμων του Κράτους της Παλαιστίνης, Riad Malki, δήλωσε ότι η ατιμωρησία του Ισραήλ τροφοδοτήθηκε από την έλλειψη τιμωρίας και λογοδοσίας.

Απευθυνόμενος στην 46η τακτική σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRC) στη Γενεύη μέσω της τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Εξωτερικών Malki τόνισε ότι τα εγκλήματα των ισραηλινών αρχών κατοχής εναντίον του παλαιστινιακού λαού συνεχίζονται αμείωτα λόγω της ατιμωρησίας του Ισραήλ εκτός από την έλλειψη λογοδοσίας και σαφή διεθνής δράση για τον τερματισμό αυτής της ατιμωρησίας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι οι κατοχικές αρχές εκμεταλλεύονται την πανδημία του κορωνοϊού για να παγιώσουν την επεκτατική αποικιοκρατία στην Παλαιστίνη και αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσον αφορά την παροχή δόσεων εμβολίου Covid-19 στον παλαιστινιακό λαό, ιδίως στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Αναγνώστηκε 314 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.