ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

 

   ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 09:08 Συντάκτης:

 

Πηγή

Εκατοντάδες γνωστοί καλλιτέχνες και συγγραφείς από όλο τον κόσμο υπογράφουν κείμενο για την άρση του αποκλεισμού της Γάζας, με φόντο την πανδημία του COVID-19, αλλά και την επιβολή στρατιωτικού εμπάργκο εναντίον του Ισραήλ έως ότου σεβαστεί τις υποχρεώσεις του βάσει του διεθνούς δικαίου. Ανάμεσα στους πρώτους υπογράφοντες περιλαμβάνονται ονόματα όπως του Μπράιαν Ίνο, των Massive Attack, του Κεν Λόουτς, του Πίτερ Γκάμπριελ, του Ρότζερ Γουότερς αλλά και γνωστών Ελλήνων δημιουργών όπως ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παντελής Βούλγαρης, η Δήμητρα Γαλάνη, η Κάτια Γέρου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Κυριάκος Κατζουράκης και ο Δημήτρης Πιατάς.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 09:00 Συντάκτης:

Η κλιματική αλλαγή ορίζεται από μια αλυσίδα επειγόντων ερωτημάτων· η απάντηση σε κάθε ένα από αυτά οδηγεί αμέσως στο, όλο και πιο δύσκολο να απαντηθεί, επόμενο ερώτημα: Υπάρχει αύξηση της θερμοκρασίας; Πόση από αυτήν έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της νεωτερικότητας; Τι και ποιος την προκαλεί; Ποια τα αποτελέσματά της; Χρειάζεται να ληφθούν μέτρα; Μπορούν να ληφθούν μέτρα; Ποια είναι αυτά; Ποιος θα τα λάβει; Πότε;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:50 Συντάκτης:

 

Με αφορμή την επέτειο της Κουβανικής επανάστασης, οι εκδόσεις Διεθνές Βήμα σας προσκαλούν σε

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 20:19 Συντάκτης:

Έναν χρόνο μετά την ίδρυσή της, η Πρωτοβουλία BDSGreece διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Παλαιστίνη: Eποικιστική Αποικιοκρατία, Σιωνισμός και το Κίνημα BDS» και ομιλητές τον ισραηλινό ιστορικό Ιλάν Παπέ και την ακαδημαϊκό και μέλος της παλαιστινιακής εθνικής επιτροπής BDS (BNC), Ραφίφ Ζιαντάχ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 14:48 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 8

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.