Νέα προσφυγή για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των Ναυτεργατικών Σωματείων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 17:46 Συντάκτης: ΠΕΝΕΝ
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Νέα προσφυγή για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των Ναυτεργατικών Σωματείων

Τον χαβά του ο ΣΕΕΝ....

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

 

Σε νέα προσφυγή του που κατέθεσε ο ΣΕΕΝ στα δικαστήρια (Πρωτοδικείο Πειραιά) και στην διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, ζητάει εκ νέου να βγει η απεργία των Ναυτεργατών ως παράνομη και καταχρηστική!

Προφανώς τους άνοιξε η όρεξη από την προηγούμενη απόφαση η οποία κήρυξε την απεργία της ΠΕΝΕΝ ως παράνομη.

Στην περίπτωση όμως της σημερινής εκδίκασης κατά της απόφασης του συνόλου των Ναυτεργατικών Σωματείων όπως αποκαλύφθηκε στην εκδίκαση, το σύνολο των εταιρειών έχουν κλείσει τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες έκδοσης εισιτηρίων ενώ και τα πρακτορεία τους δεν βγάζουν κανένα εισιτήριο για τις 10/6/2021.

Οι Νομικοί σύμβουλοι των Ναυτεργατικών Σωματείων απέκρουσαν με επιτυχία και τεκμηριωμένα στοιχεία την εφοπλιστική "επιχειρηματολογία" η οποία συνιστούσε μια επανάληψη των ισχυρισμών τους όπως αυτά κατατέθηκαν κατά της ΠΕΝΕΝ στην δίκη στις 2/6/2021.

Σημειώνουμε ότι κοινή απόφαση των Ναυτεργατικών Σωματείων είναι ότι η 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, ανεξάρτητα από την όποια δικαστική απόφαση, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Η δικαστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί έως αργά το μεσημέρι.Αναγνώστηκε 61 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.