26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη Συνέλευση Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης Δυτικής Αθήνας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (30.1.2022) στο Πνευματικό Κέντρο της Πετρούπολης με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνέλευση της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης Δυτικής Αθήνας , στην οποία συμμετείχαν δια ζώσης δεκάδες μέλη της,  υπήρξε δε και μεγάλη συμμετοχή διαδικτυακά.

Έγινε δημιουργική συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα, για ζητήματα της πανδημίας, της φτώχειας και του αυταρχισμού και την αναγκαιότητα παρέμβασης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στα κοινωνικά  αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική  και η απουσία ριζοσπαστικής αριστερής αντιπολίτευσης. Συζητήθηκαν επίσης οι  προοπτικές του εγχειρήματος  της Αριστερής Πρωτοβουλίας και της ριζοσπαστικής Αριστεράς γενικότερα.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η εμβάθυνση του διαλόγου με νέες συνελεύσεις και συγκεντρώσεις,  ορίστηκε συντονιστικό Δυτικής Αθήνας, πάρθηκε απόφαση για περαιτέρω δράσης στις περιοχές της Δυτικής Αθήνας και συμμετοχή στις κεντρικές δράσης της Αριστερής Πρωτοβουλίας  και αποφασίστηκε τέλη Φεβρουαρίου να γίνει ανοιχτή συγκέντρωση εκδήλωση στο Περιστέρι.

 

Το Συντονιστικό Αριστερής Πρωτοβουλίας Δυτικής Αθήνας.

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ