19.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω τα χέρια από σπίτια του λαού!


Σήμερα  ξημερώματα   αστυνομικοί  μαζί με δικαστικό επιμελητή  σπάνε την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού εισβάλλοντας  στο σπίτι της  ρημάζοντας  έπιπλα και οικιακές συσκευές,  προκειμένου να την πετάξουν έξω εκτελώντας δικαστική εντολή έξωσης  για το μοναδικό της σπίτι  που βγήκε  σε πλειστηριασμό  για το ποσό των 15000.

Είναι η δεύτερη επιχείρηση  έξωσης που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο εξάμηνο. Όπως και τότε  άμεση ήταν η αντίδραση   Σωματείων και μαζικών φορέων της περιοχής  και Βουλευτών ενώ πάνω   πάνω από 1000 άτομα διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους  του  Ζωγράφου .

Η απόπειρα έξωσης  τελικά  βρήκε απέναντι της τον λαό του Ζωγράφου σωματείων και πολλών πολιτικών και κινηματικών  συλλογικοτήτων από όλη την Αθήνα  και ακυρώθηκε

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός»,. «Ούτε στην Αβύδου, ούτε πουθενά, τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά» διαμήνυσαν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν κανέναν πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Η Ιωάννα Κολοβού ευχαρίστησε τους διαδηλωτές που βρίσκονται στο πλευρό της, σημειώνοντας ότι η αλληλεγγύη είναι ο δρόμος και αυτός θα είναι πάντα.

Κανένας μόνος του καμία μόνη της απέναντι στα κοράκια

Ο λαός σώζει τον λαό

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ