Ανακοίνωση για το πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο 9-10 Ιουλίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 12:59 Συντάκτης: Νέοι-Νέες για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Ανακοίνωση για το πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο 9-10 Ιουλίου

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο μας πολιτικό-πολιτιστικό διήμερο που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου, στις 9 και 10 Ιουλίου. Ένα διήμερο που μέσα στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε αποτέλεσε για εμάς μια μικρή αλλά σημαντική ανάσα.

Ευχαριστούμε πολύ όλες τις φίλες και τους φίλους, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές που πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις, που πήραν μέρος και έδωσαν το παρόν στις πολιτικές συζητήσεις αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα του διημέρου. Ευχαριστούμε επίσης την Αριστερή Ανασύνθεση για τη συνδιοργάνωση της συζήτησης για το γυναικείο κίνημα μπροστά στις νέες προκλήσεις, τις δυνάμεις του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων αλλά και τους συντρόφους και τις συντρόφισσες από όλες τις οργανώσεις που συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, η νεολαία ξαναβγαίνει μπροστά με νέες μάχες απέναντι στην κυβερνητική επίθεση, διεκδικώντας ένα καλύτερο παρόν αλλά και ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Σ’ αυτή την κατεύθυνση επιδιώκουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, επιμένοντας στην αναγκαιότητα του διαλόγου και της κοινής δράσης με άλλες δυνάμεις της μαχόμενης Αριστεράς. Για την υπέρβαση της σημερινής κατάστασης, για τη μαζική και νικηφόρα αντεπίθεση του νεολαιίστικου και του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Για ένα μέλλον της ελευθερίας, της ισότητας, της χειραφέτησης. Γιατί μπορούμε και επιδιώκουμε να ζήσουμε αλλιώς!

 

Γι’αυτό επιμένουμε στο συλλογικό δρόμο του αγώνα και της ζωής αλλά και στην αναζήτηση μιας σύγχρονης επαναστατικής και κομμουνιστικής προοπτικής.

 

Γιατί η σημερινή νεολαία δεν θα ενσωματωθεί σε κυβερνητικές λύσεις εντός του συστήματος. Γιατί εντός της κυοφορούνται νέες εκρήξεις αλλά και ο σπόρος για τη γέννηση μιας σύγχρονης απελευθερωτικής και κομμουνιστικής «κατάφασης» που θα δίνει προοπτική στην αναγκαία άρνηση της σημερινής καπιταλιστικής πραγματικότητας.

Γι’αυτό συνεχίζουμε να αναζητάμε “Πώς θα ξαναβαφτίσουμε τις πυρκαγιές;”

 

Νέοι-Νέες για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο

 

 

Αναγνώστηκε 360 φορές

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.