Πειράματα: νέος hip hop δίσκος από τους Manta J και User N.23

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 10:22 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πειράματα: νέος hip hop δίσκος από τους Manta J και User N.23

 

Πηγή: Info-war

 

Μια παρέα από 10 άτομα που μεγάλωσαν στα Άνω Ιλίσια όλοι μαζί, αφηγείται τις ιστορίες της. Το βάρος να μιλήσει για όλα αυτά έπεσε στον Manta J. Και το μουσικό χαλί έστρωσε επιδέξια ο Μάνος. Μέσα στο album θα συναντήσει κανείς ποίηση, φτώχεια, έρωτες, αλληλεγγύη, και αντιφασισμό. Κοινώς προβλήματα που απασχολούν μια παρέα νέων παιδιών στην Αθήνα της κρίσης. Για το κίνημα και τους ανθρώπους του, για όσα έζησαν αυτοί οι 10 άνθρωποι. Οι Serenity. 

Ο δίσκος λέγεται «Πειράματα» και δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα. Εξ ου και οι πολλές αναφορές στην πανδημία και στη διαχείρισή της. Ο δίσκος εκτός από τη συνάντηση τόσων διαφορετικών ανθρώπων, δείχνει τι μπορεί να συμβεί όταν συναντηθούν διαφορετικά είδη μουσικής μεταξύ τους και με έναν πολύ δυνατό στίχο, από αυτούς που δείχνουν πως μια γενιά μάλλον ωρίμασε πιο γρήγορα από άλλες. 

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάνος, ο δίσκος αφορά «τη συνομιλία δύο οργανισμών, δεν αποτελεί ένα πράγμα, ένα υλικό, μια οντότητα, αλλά περισσότερο μια αλληλεπίδραση μεταξύ δύο. Εξαρχής αυτό ήταν που είχα στο μυαλό μου και συζητήσαμε με τον Κώστα. Δηλαδή η δική μου μουσική να συζητάει με τους στίχους του Κώστα». 

Κυρίες και κύριοι, απολαύστε αυτήν την ηχηρή συζήτηση χωρισμένη σε 9 ενότητες

 

Αναγνώστηκε 806 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.