29.8 C
Athens
Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μπλούζα του IDF η νέα φωτογραφία του μαστρωπού ανηλίκων Τζέφρι Επστάιν, του Άρη Χατζηστεφάνου

 

Ένα φούτερ με το σήμα των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ φοράει ο επικεφαλής του διεθνούς δικτύου μαστροπείας ΤζέφριΕπστάιν σε νέες φωτογραφίες από το προσωπικό του τζετ, τις οποίες δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο επί 18 χρόνια προσωπικός του μπάτλερ, ΒάλσονΒιεέιραΚοτρίν, ο οποίος απέρριψε το ενδεχόμενο ο Επστάιν να αυτοκτόνησε. «Αγαπούσε πάρα πολύ τη ζωή για να αυτοκτονήσει» και ήταν βέβαιος ότι θα τον άφηναν ελεύθερο με εγγύηση δήλωσε σε συνέντευξή του.

Τη μπλούζα του μαστροπού που εξυπηρετούσε γνωστούς πολιτικούς και επιχειρηματιες κλήθηκε να σχολιάσει ο δικηγόρος του (αλλά και πελάτης του, σύμφωνα με καταγγελίες) Άλαν Ντέρσοβιτς. Όπως δήλωσε στην Telegraph το είχαν αγοράσει μαζί σε κοινό ταξίδι τους στο Ισραήλ όπου ο Επστάιν του είχε ζητήσει να τον φέρει σε επαφή με γνωστές προσωπικότητες της χώρας, δικαστές και πανεπιστημιακούς. «Την φορούσε πολύ και με υπερηφάνεια» δήλωσε ο Ντέρσοβιτς.

 

Κομβικός παράγοντας του ισραηλινού λόμπι ο Ντέρσοβιτς είχε προσπαθήσει πολλές φορές να συκοφαντήσει τα θύματα του Επστάιν αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις σχέσεις του με ισραηλινούς πολιτικούς. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Ντέρσοβιτς αρκετοί ισχυροί παράγοντες του Ισραήλ είχαν επιχειρήσει να βοηθήσουν τον Επστάιν όπως ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπάρακ που τον είχε επισκεφθεί πολλές φορές και φέρεται να του είχε προτείνει να χρησιμοποιήσει την ιδιωτική ισραηλινή εταιρεία κατασκόπων BlackCube για να συκοφαντήσει τα θύματα του.

Προφανώς η μπλούζα του IDF δεν αποτελεί είδηση και δεν αναμένεται να προσθέσει νέα στοιχεία στην υπόθεση. Ίσως η μοναδική «είδηση» είναι ότι διεθνή ΜΜΕ που συνήθως διψάνε για νέο φωτογραφικό υλικό του Επστάιν προτίμησαν να μην δημοσιεύσουν τη νέα φωτογραφία, που σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph ενδέχεται να είναι και μια από τις τελευταίες που έβγαλε στη ζωή του.

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ