20.9 C
Athens
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, 2025

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συγκλονιστική αναφορά με αποτρόπαια εγκλήματα του Ισραήλ!!!

 

Μια ανησυχητική και σοκαριστική έκθεση του ΟΗΕ, την οποία συνέταξαν από κοινού πέντε κορυφαίοι διεθνείς (κυβερνητικοί) οργανισμοί και σε συνεργασία με τρεις ισραηλινές ΜΚΟ, βρίσκεται στο επίκεντρο πιέσεων, ιδίως από ορισμένες δυτικές χώρες, για να αποτραπεί η δημοσίευσή της.

Τα κύρια θέματα αυτής της έκθεσης μπορούν να συνοψιστούν ως εξής :

  1. 112 περιπτώσεις βιασμού γυναικών κρατουμένων από τη Γάζα έχουν καταγραφεί σε ισραηλινές φυλακές. Τρεις από αυτές τις περιπτώσεις αφορούσαν απώλεια παρθενίας και μία γυναίκα βιάστηκε από ομάδα στρατιωτών. Ένα άλλο θύμα, η οποία είναι έγκυος, μεταφέρθηκε σε μυστική τοποθεσία υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ.
  2. 87 κρατούμενοι από τη Γάζα εκτελέστηκαν σε ισραηλινές φυλακές με πυροβολισμούς στο κεφάλι από πιστόλια. Τα πτώματά τους πετάχτηκαν σε διάφορες τοποθεσίες στη Γάζα.
  3. Οι πρακτικές βασανιστηρίων στις φυλακές έχουν περιγραφεί ως βάναυσες και παράλογες, ξεπερνώντας τις φρικαλεότητες που παρατηρήθηκαν στις φυλακές Αμπού Γκράιμπ και Γκουαντάναμο, καθώς και σε άλλες μυστικές φυλακές.
  4. Το Ισραήλ σκόπιμα και συστηματικά στοχοποίησε τις οικογένειες και τα παιδιά μελών παλαιστινιακών οργανώσεων κατά τη διάρκεια των επιθέσεών του. Από τη δεύτερη ημέρα της επίθεσής του, ο ισραηλινός στρατός ενέκρινε ένα σχέδιο για την εξόντωση των οικογενειών των μαχητών της αντίστασης και καταρτίστηκε ένας κατάλογος 150.000 στοχευμένων αμάχων.
  5. Το Ισραήλ απασχολούσε μεγάλο αριθμό μισθοφόρων μέσω 22 στρατιωτικών εταιρειών. Ένα αμερικανικό πλοίο, ουσιαστικά ένα πλωτό νεκροτομείο, περιέχει τις σορούς 1.327 μισθοφόρων, των οποίων οι οικογένειες δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για τον θάνατό τους .
  6. Ο χρυσός και το ασήμι που έκλεψε ο ισραηλινός στρατός εκτιμάται ότι αξίζουν περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια.
  7. Το εβδομήντα τοις εκατό των βομβών που χρησιμοποιήθηκαν στη Γάζα ήταν απεμπλουτισμένο ουράνιο, με αποτέλεσμα σημαντική μόλυνση του εδάφους με στοιχεία ουρανίου που περιέχουν το 60% της ραδιενέργειας του φυσικού ουρανίου. Αυτά τα στοιχεία περιέχουν τρία ισότοπα: ουράνιο-234, ουράνιο-235 και ουράνιο-238. Πρέπει να σημειωθεί ότι το απεμπλουτισμένο ουράνιο που χρησιμοποιείται στη Γάζα εκπέμπει ακτινοβολία παρόμοια με αυτή του φυσικού ουρανίου, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο, περίπου 40% λιγότερη. Επιπλέον, το ουράνιο-238, το οποίο αποτελεί το 99,8% του απεμπλουτισμένου ουρανίου, εκπέμπει σωματίδια άλφα και η συγκέντρωσή του μειώνεται κατά το ήμισυ σε περίπου 450 χρόνια. Επιπλέον, η σκόνη ουρανίου που παράγεται από τις εκρήξεις αναμφίβολα θα προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα σε όποιον την εισπνεύσει .
  8. Το 90% των γυναικών και των παιδιών στη Γάζα υποφέρουν από βαθύ ψυχολογικό τραύμα, με περισσότερες από 5.000 καταγεγραμμένες περιπτώσεις τρέλας, ειδικά μεταξύ γυναικών που έχουν χάσει τα παιδιά τους.
  9. 213 Ισραηλινοί πιλότοι αρνήθηκαν να βομβαρδίσουν στόχους που περιείχαν δεκάδες ανθρώπους. Ένας από τους πιλότους κατέθεσε ενώπιον ισραηλινής ένωσης δηλώνοντας ότι αρνήθηκε να βομβαρδίσει έναν οικιστικό πύργο στην Τελ αλ-Χάουα στον οποίο βρίσκονταν 48 παιδιά που είχαν εντοπιστεί από αεροσκάφη θερμικής απεικόνισης, αλλά ένας άλλος πιλότος πραγματοποίησε τον βομβαρδισμό 17 λεπτά αργότερα, σκοτώνοντας και τους 128 ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, όλοι εκ των οποίων ήταν πολίτες .
  10. Στόχος της δημιουργίας ενός προσωρινού λιμανιού είναι η διευκόλυνση της μεταφοράς μεγάλων αριθμών Παλαιστινίων και η δυνατότητα μετανάστευσής τους στην Ευρώπη. Τρεις ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν πλήρως σε ένα σχέδιο που έχει καταρτιστεί για την εκκένωση της Γάζας από τους κατοίκους της.
  11. Το Σιωνιστικό Πολεμικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χρήση της λιμοκτονίας ως όπλου στα τέλη Νοεμβρίου.
  12. Οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών πραγματοποίησαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια τηλεφωνήματα σε κατοίκους της Γάζας, απειλώντας να ανατινάξουν τα σπίτια τους και να σκοτώσουν οικογένειες αν αρνούνταν να παράσχουν πληροφορίες και πληροφοριοδότες.
  13. Δύο αραβικές χώρες προσέφεραν σημαντικά οικονομικά κίνητρα στη Νότια Αφρική προκειμένου να αποσύρει την υπόθεσή της κατά του Ισραήλ ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
  14. Αεροπορική ρίψη βοήθειας στη Γάζα από αεροπλάνα ορισμένων δυτικών χωρών βάσει οδηγιών ορισμένων νομικών εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να αποφευχθεί η κατηγορία για συμμετοχή σε γενοκτονία, δεδομένου ότι όπλα παρασχέθηκαν στο Ισραήλ χωρίς όρους σχετικά με τη χρήση τους εναντίον αμάχων.

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ