Δημοκρατικά δικαιώματα

Δημοκρατικά δικαιώματα (21)

 

Πραγματοποιήθηκε χθες 1/4 συνέντευξη τύπου του δικτύου υπεράσπισης δημοκρατικών ελευθεριών. Μια προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, νομικοί, συνδικαλιστές, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, εκλεγμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και άνθρωποι διαφορετικών γενιών συνδεδεμένοι με την πάλη για τα δημοκρατικά δικαιώματα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 10:30 Συντάκτης:

 

Οι οργανώσεις που συνυπογράφουμε το ακόλουθο κείμενο τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες καταγγελιών για επαναπροωθήσεις στα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα της χώρας. Η πρακτική αυτή φαίνεται πλέον ότι έχει λάβει συστηματικά χαρακτηριστικά και αποτελεί επίσημη πολιτική αποτροπής των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 10:27 Συντάκτης:

 

 

Οι υπογράφοντες, που ιδρύουμε το Δίκτυο Υπεράσπισης Δημοκρατικών Ελευθεριών (βλ. δεύτερο συνημμένο), σας καλούμε στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουμε την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 ώρα 12:00 σε αυτό τον σύνδεσμο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 09:23 Συντάκτης:

 

Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 19:30 Συντάκτης:

 

Πηγή: k-lab 

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, βρισκόμαστε σήμερα για πρώτη φορά μετά από μια σχετικά παρατεταμένη περίοδο κοινωνικών αγώνων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:46 Συντάκτης:

 

Π Ρ Ο Σ

Την κ. Καλλιόπη Νταγιάντα του Χρήστου, Αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιώς, επόπτη του συγκροτήματος - καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού, ως τακτικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 10:16 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 2

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.