Δύο χρόνια μπροστά από τις εξελίξεις η ημερίδα της ΑΡ.ΣΥ. για την ενέργεια. Οι εισηγήσεις που προέβλεπαν όλα όσα ζούμε σήμερα... (videos)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 10:59 Συντάκτης:
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 ψήφος)
Δύο χρόνια μπροστά από τις εξελίξεις η ημερίδα της ΑΡ.ΣΥ. για την ενέργεια. Οι εισηγήσεις που προέβλεπαν όλα όσα ζούμε σήμερα... (videos)

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του Κ. Μητσοτάκη στον ΟΗΕ για την απολιγνιτοποίηση, η ανησυχία σε όσους γνώριζαν τους κινδύνους στα θέματα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μεγάλωσε πολύ.  

Φυσικά ήταν αρκετοί και αυτοί που έλεγαν τότε, ότι θα εφαρμοστεί μία «δίκαιη μετάβαση», ότι ο λιγνίτης είναι «βρόμικος» και ακριβός, ότι οι ΑΠΕ, το φυσικό αέριο και το LNG υγροποιημένο αέριο θα αντικαταστήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα τα «παλιά» εργοστάσια, με τις τιμές του ρεύματος να μειώνονται ότι έρχονται δισεκατομμύρια ευρώ, άσπροι δράκοι, μπλε ρινόκεροι και πράσινα άλογα…

Εύχομαι ολόψυχα να τα θυμάστε όλα εκείνα που λέγονταν "Ελαφρά την καρδία" από ανεύθυνα τσιράκια της εξουσίας , γιατί αλλιώς δεν βγαίνει άκρη…

Το www.kozani.tv παρακολούθησε και κατέγραψε την ημερίδα της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου "Αριστερή Συμπόρευση για την ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία" (ΑΡ.ΣΥ.) και όλες τις εισηγήσεις για την απολιγνιτοποίηση και τις επιπτώσεις της στην Δυτική Μακεδονία και σε όλη τη χώρα.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 με την αίθουσα του ΤΕΕ στην Κοζάνη, κατάμεστη από κόσμο.

Για το kozani.tv  Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης

Δείτε τα videos

 

Αναγνώστηκε 1295 φορές
KOMMON

Κάντε κλικ στο όνομα του αρθρογράφου για να διαβάσετε όλα τα άρθρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.