29.9 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρίγκιπες της Κολάσεως, του Σταμάτη Κυριάκη


 

Ο Oliver Stone είναι ένας εκ των ελαχίστων σκηνοθετών στον Κόσμο που ασχολήθηκε από το 2014 με την υπόθεση της Ουκρανίας.

Η Stone, η εταιρεία την οποία έχει δημιουργήσει,  παρήγαγε ένα ντοκιμαντέρ , το «Ukraine on Fire», ένα ντοκιμαντέρ για το πραξικόπημα της έγχρωμης επανάστασης του 2014 στην Ουκρανία, το οποίο λογοκρίθηκε από την Big Tech .

 

Το ντοκιμαντέρ μπορείτε να το δείτε  ΕΔΩ με ελληνικούς υπότιτλους

Ο Oliver Stone στις 2 Μαΐου 2022 δημοσίευσε στο προφίλ του στο Face Book   ένα σημείωμα που αξίζει να το διαβάσουμε και να το σχολιάσουμε.

Γράφει λοιπόν:

«Παρακολούθησα με αυξανόμενο φόβο τις τελευταίες εβδομάδες την Victoria Nuland που εμφανίστηκε για άλλη μια φορά, προειδοποιώντας τους Ρώσους και εμάς  (τον κοινό στόχο) ότι αν οι Ρώσοι χρησιμοποιήσουν ένα πυρηνικό όπλο οποιουδήποτε είδους, θα γίνει κόλαση .

Αυτό έγινε γρήγορα αντιληπτό από πλήθος αξιωματούχων της κυβέρνησης και των τηλεοπτικών καναλιών τις επόμενες ημέρες, ενισχύοντας την ίδια ιδέα  «η Ρωσία να προχωρήσει σε ένα πυρηνικό χτύπημα» .

Όλα αυτά έρχονται μετά την επαναδιατύπωσης από τον Πούτιν της πυρηνικής πολιτικής της Ρωσίας, η οποία δεν είναι και τόσο επιθετική όσο η δική μας στάση.

Αυτό με έκανε να αναρωτιέμαι, γιατί το επαναλαμβάνουν  ξανά και ξανά;

Πρώτον, υπήρχαν όλες οι κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου που ήρθαν γρήγορα και ατεκμηρίωτες.  Προφανώς χρειάζονται σοβαρή έρευνα και στοιχεία για να πείσουν.

Ως αποτέλεσμα αυτού , αναρωτιέμαι αν οι ΗΠΑ προετοιμάζουν το έδαφος για μια πυρηνική έκρηξη χαμηλής απόδοσης, άγνωστης προέλευσης, κάπου στην περιοχή του Ντονμπάς, σκοτώνοντας χιλιάδες Ουκρανούς.

Φυσικά, αν γινόταν αυτό, Θεός φυλάξοι, όλα τα μάτια του κόσμου θα εκπαιδεύονταν, σαν σκύλος Παβλόφ, να κατηγορούν τη Ρωσία. Αυτή η ενοχή έχει ήδη ρυθμιστεί εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από το ποιος εκτόξευσε την πυρηνική βόμβα .

 Αυτό  σίγουρα θα είχε αντίκτυπο στο υπόλοιπο 50% της παγκόσμιας γνώμης, που δεν βρίσκεται στο δυτικό στρατόπεδο.

Η Ρωσία θα ήταν ο Σατανάς, ο Βελζεβούλ.

Λάβετε υπόψη ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού εκτοξεύεται μια πυρηνική βόμβα, ειδικά σε μια ταχέως εξελισσόμενη κατάσταση όπως αυτός ο πόλεμος, στον οποίο φαίνεται ότι η Ρωσία μπορεί να κατηγορηθεί για οποιαδήποτε συμπεριφορά, ανεξάρτητα από το πόσο παράλογη είναι.

Μάλλον θα χρειάζονταν λίγες μέρες για να μάθουμε την αλήθεια, αλλά η αλήθεια δεν είναι σημαντική. Η αντίληψη είναι.. και οι Η.Π.Α» 

..και οι Η.Π.Α. αυτή την στιγμή χρειάζονται έναν «Βελζεβούλ» στο πυρ το εξώτερον προκειμένου να καθυποτάξουν τους «επτά πρίγκιπες της κολάσεως» του ενάρετου και δημοκρατικού πολιτισμού τους.

Για να γίνει αυτό ευκολότερο χρειάζεται ο σκύλος Παβλώφ.

Ως γνωστόν ο σκύλος Παβλώφ υπήρξε ένα δυστυχές τετράποδο που υποχρεώθηκε για χάριν της επιστήμης να γίνει πειραματόζωο.

Όταν του πήγαιναν το φαγητό, ο Παβλώφ άκουγε τα βήματα και του έτρεχαν τα σάλια.

Μετά χτύπαγαν ένα καμπανάκι πριν του πάνε το φαγητό αλλά ο Παβλώφ δεν αντιδρούσε.

Όταν συνέχιζαν να χτυπάνε το καμπανάκι πριν το φαγητό ο Παβλώφ μάθαινε και άρχισαν πάλι να του τρέχουν τα σάλια σε κάθε κουδούνισμα ανεξάρτητα από το εάν ερχόταν το φαγητό η όχι.

Τέλος του έκαναν ενέσεις μορφίνης που του προκαλούσαν εμετό.

Όταν μετά από αρκετές φορές του έκαναν ένεση με ένα απλό αλατούχο διάλυμα ο Παβλώφ συνέχιζε να κάνει εμετό.

Το φαινόμενο αυτό ονομάστηκε «εξαρτημένη μάθηση».

Ο σκύλος Παβλώφ λοιπόν  (όπως και στην περίπτωση των δήθεν πυρηνικών του δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν έτσι και τώρα) ακόμα και εάν κανείς δεν μπορεί να αποδείξει από πού εκτοξεύτηκε η βόμβα θα πιστέψει ότι οι Ρώσοι είναι η μετενσάρκωση του Βελζεβούλ.

Όχι γιατί το πιστεύουν αλλά γιατί έτσι γίνονται κήρυκες της υποταγής εν ονόματι της ειρήνης και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.

Ακόμα και αν οι επτά πρίγκιπες της κολάσεως καταδικαστούν στο πυρ το εξώτερον του υπανάπτυχτου και βάρβαρου κόσμου μας, η εξαρτημένη μάθηση του σκύλου Παβλώφ θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά της.

Σαν να λέμε: «ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ διότι τότε θα είναι ακόμα πιο μεγάλη η απειλή της απόλυτης καταστροφής».

Σαν να λέμε: «Ματαιοπονείτε!»

 

Κέρκυρα 4-5-2022

 

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ