ΔΙΕΘΝΗ

 

Στην Ιστανμπούλ την 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε τετραμερής σύνοδος κορυφής για τη Συρία από τους Πούτιν, Ερντογάν, Μέρκελ και Μακρόν.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 09:08 Συντάκτης:

 

Με βόμβα μεγατόνων ισοδυναμούσε η δήλωση του Τραμπ το Σάββατο. Από την Νεβάδα συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής, που ήταν αναμενόμενα ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Συρία: «Θα τελειώσουμε τη συμφωνία και θα βγούμε έξω». Αναφερόταν στην Συμφωνία για τα Πυρηνικά Όπλα του 1987 (Intermediate Range Nuclear Forces Treaty ή INF) και συνέχισε: «Την παραβιάζουν εδώ και πολλά χρόνια… Δεν ξέρω γιατί ο Ομπάμα δεν την είχε επαναδιαπραγματευθεί ή δεν είχε αποχωρήσει από αυτήν».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 20:01 Συντάκτης:

 

Με αφορμή τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των Σιωνιστών εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, η πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 09:54 Συντάκτης:

 

Το κύριο πολιτικό χαρακτηριστικό του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ είναι η μαζική απόρριψη από το γείτονα λαό των εκβιαστικών διλημμάτων και στόχων που είχαν θέσει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, η γερμανική ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 10:30 Συντάκτης:
Σελίδα 1 από 21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Kommon

Θέλουμε να μιλήσουμε για τον κομμουνισμό της εποχής μας, την αναγκαία αλλά όχι δεδομένη προοπτική. Θέλουμε να μιλήσουμε ταυτόχρονα για την καθημερινή επιβίωση και τον αγώνα γι’ αυτήν.

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα επικοινωνίας μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.