Αύριο στις 11.30 συγκεντρωνομαστε στο Πάρκο Ελευθερίας και διαδηλώνουμε προς την αμερικανική και την Ισραηλινή πρεσβεία ενάντια στη νέα σφαγή που επιχειρεί το Ισραήλ στη Γαζα.
Το γενοκτονικό κράτος του Ισραήλ σε άριστη συνεργασία με τις ΗΠΑ έσπασαν την εκεχειρία που είχε υπογραφεί στις 19 Ιανουαρίου δολοφονώντας με εκτεταμένους αεροπορικούς βομβαρδισμούς και με νέα χερσαία εισβολή στην Λωρίδα της Γάζας πάνω από 600 ανθρώπους.
Η μανία του κράτους – δολοφόνου και των συμμάχων του δείχνει ακόμα μια φορά ότι κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για τους δικούς τους αιχμάλωτους πολέμου, τους οποίους η παλαιστινιακή Αντίσταση απελευθέρωνε στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμφωνίας.
Η επιστροφή της έντασης στην περιοχή αποτελεί την μοναδική διέξοδο για την ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου, η οποία αντιμετωπίζει εσωτερική πολιτική κρίση διαρκείας. Οι εκκλήσεις της Χαμάς και της παλαιστινιακής Αντίστασης προς την διεθνή κοινότητα για να παρέμβει ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία εκεχειρίας δείχνουν ακόμα μια φόρα ότι η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που παπαγαλίζουν οι απολογητές του κράτους – δολοφόνου, δηλαδή την καταπολέμηση της “τρομοκρατίας’’ στην περιοχή.
Εξάλλου, είναι πλέον φανερό ότι οι μόνοι τρομοκράτες είναι το κράτος του Ισραήλ και οι διεθνείς σύμμαχοί τους, οι οποίοι για μήνες αιματοκυλούν την περιοχή σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες αμάχους.
Η ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχη στο έγκλημα. Ακόμα και τώρα προετοιμάζει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το κράτος – δολοφόνο και την αεροπορία του. Απαιτούμε την παύση κάθε στρατιωτικής και πολιτικής συνεργασίας. Παλεύουμε για έξοδο της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αυτούς τους πολεμοκάπηλους οργανισμούς που αποτελούν βασικό συνεργό στη γενοκτονία των Παλαιστινίων και μόνο δεινά προσφέρουν στο λαό μας και γενικότερα στους λαούς του κόσμου.
Στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον μαχόμενο παλαιστινιακό λαό και τις οργανώσεις του, που έδειξαν ότι με λαϊκή ενότητα και αποφασιστικότητα μπορείς να αναγκάσεις και τους πιο δυνατούς εχθρούς να υποχωρήσουν.
Καλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη να καταδικάσει την νέα επιθετικότητα του Ισραήλ.
Καλούμε τις οργανώσεις του εργατικού – λαϊκού κινήματος και της Αριστεράς να κινητοποιηθούμε άμεσα ενάντια στη νέα σφαγή στη Γάζα, μέχρι τον τερματισμό της, μέχρι τη δικαίωση του αγώνα του παλαιστινιακού λαού για λευτεριά και ανεξαρτησία!